Nieuwe collectie ibiza beanies online.

Met de zomer nog in ons achterhoofd, en de aankomende herst en winter presenteer ik mijn nieuwe collectie hand gehaakte ibiza beanies. Ze zijn voor zowel de heren als dames, maar er komt ook een kinder rubriek.

De beanie kan in alle seizoenen worden gedragen, hoewel het natuurlijk in de winter heerlijk warm op je hoofd zit. Alle beanies hier op site zijn van dezelfde gemiddelde mannen en vrouwen hoofd-omtrek maat: Mannen = 59cm, vrouwen = 57cm. Deze zogeheten longsize beanies zijn 30 cm lang.

Lees meer: Nieuwe collectie ibiza beanies online.

WE So Unique!

Weso-official2

Nu het WK weer ten einde is, en we alle oranje vlaggetjes weer in de kast hebben gestopt, wordt het tijd om ons zorgen te gaan maken over onze vakantie lifestyle. De eerste vakantie gangers zijn alweer richting het zuiden getrokken en de meeste scholen hebben al vakantie. Voor diegene die nog wel tijd hebben om te shoppen heb ik nog een paar extra en nieuwe items aan de shop toegevoegd. Zo staan er nieuwe ibiza hoeden online en is er een nieuwe rubriek met leuke en vrolijke hippietasjes.

Deze tasjes zijn van stevige stof gemaakt, en hebben 2 met rits afsluitbare vakjes die groot genoeg zijn voor een portemonnee of een telefoon. Ook komt er deze week weer een nieuwe rubriek met prachtige en handige Boeddha boekenleggers. Deze boekenleggers zijn een sieraad voor je favo leesboek op je vakantie bestemming. Dus hou de site en mijn social media kanalen goed in de gaten.

Een hele fijne vakantie gewenst iedereen, en hoop je terug te zien op deze site. 

Groetjes 

Sonja Ebing- Sesonique 

 

 

Like, deel en win!

holland2Wegens groot succes herhaal ik de OrangeVictorie winactie nog een keer. 2 weken geleden heb ik een winactie gedaan op Facebook, waarbij je de OrangeVictorie sieradenset t.w.v €40,- kon winnen door de tekst en foto te liken en te delen. Wil je deze keer ook kans maken op de sieradenset met ketting, voetsieraad en armband? Ga dan naar mijn Sesonique facebookpagina, like Sesonique en deel deze foto en bijbehorend bericht. Je kan ook winnen door Sesonique en de foto op Instagram te liken. Succes! en wie weet trek ik jou naam woensdag 18 juni 2014 ook weer uit de hoge hoed. 

Inmiddels is de trekking geweest, en Debby Laurijssen uit ijsselsteijn heeft de sieradenset gewonnen!
Debby! Van harte gefeliciteerd met je prijs en heel veel plezier ermee! 

Wil je de volgende keer ook kans maken op een leuke prijs, hou dan deze site en facebook in de gaten. 

Gr Sonja

Sesonique. 

Log in

create an account